Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

POMOC HITNO

> Spotter: > Kakvom saslusanju .Ti bi trebala da budes saslusana u policiji jer iznudjujes 10.000 ,a neces svoj paket nazad . Pa prijavi me, cekam :-D Takve najvise volim sto okrecu pricu u svoju korist.. Ja sam parfeme trebala da dobijem, ne svoje stvari nazad.. A opet kazem brani takve, ovaj sajt ce u K da ode.. Uostalom nebitna si Spotter, pristrasna si i branis prevarante..
2019 07 02
> Spotter: > Pazi kakav recnik upotrebljavas ,pravim screen shotove Sta mi naprica ? Pa pravi sta hoces, mnogo si me uplasila sad
2019 07 02
> Spotter: > > Ivana19999: > > Zaista ne znam sta uraditi.. Nasla sam joj supruga na fejsu, pisao mu je moj suprug, ali nema odgovora.. Jedino da istampam njihove slike i da izlepim u njuhovom mestu sa natpisom PREVARANTI, i da objavim sve na fb da se deli, i da saljem njihovim prijateljima poruke.. Jedino mi to preostaje > Kompromitujete sebe i spustate se jako nisko sa ovim sto radite i pisete . Kukate javno ,jaucete ,pretite ,trazite 10.000 koje pretpostavljam da necete dobiti. Tuzite je i dokazite da Vam duguje 10.000 rsd . Platite advokata i krenite sa slucajem ,od pricanja jednog te istog na forumu i trazenja utehe nema nista . Ooopaaa :D :D Jasno je ko se ovde iskompromitovao, spustio nisko i ko je prevarant. U ovakvim KVARNIM igrarijama sva sredstva borbe su dozvoljena. Da sam kojim slucajem, na ovakav nacin ja prevarena, takodje bih kukala i jaukala i nastojala da upozorim ostale clanice. Itekako bih se potrudila na sve moguce nacine da se o njoj kao o prevarantu na daleko cuje, a pride bih joj priustila to zadovoljstvo da ONA trazi pravdu preko advokata, jer bih je premlatila kao macku. Sanjala bi me i upisavala se u gace samo kada bi pomislila na mene. I gde ste Vi Spotter da ovde odreagujete kako treba a ne da se sa svakim Vasim komentarom kao orlusina obrusavate na ovo neduzno dete
2019 07 02
Nisam ovde da te plasim ...sama sebi stvaras probleme i uplices se u kriminal
2019 07 02
Od kada se to stvari vracaju posle mesec dana? Pa pola toga je sigurno i potroseno, a i da nije, skoro SVE clanice sa sajta NE PRIHVATAJU reklamacije i vracanje predmeta u mnogo kracem roku. Da se radi o bilo kojoj drugoj clanici bila bi etiketirana kao prevarant momentalno i savet bi bio da joj se da negativna.
2019 07 02
> Spotter: > Nisam ovde da te plasim ...sama sebi stvaras probleme i uplices se u kriminal Nebitna si, ti i doticna ste kriminal, zelim da me prijavis ajde molim te.. Smesna si zaista, zao mi je ovih 20 min potrosenih na tebe.. Umislila si da si sila neka brate, to si mozda sa Eminu, za mene si nebitna posmatracica.
2019 07 02
> jovaniccca: > Od kada se to stvari vracaju posle mesec dana? Pa pola toga je sigurno i potroseno, a i da nije, skoro SVE clanice sa sajta NE PRIHVATAJU reklamacije i vracanje predmeta u mnogo kracem roku. Da se radi o bilo kojoj drugoj clanici bila bi etiketirana kao prevarant momentalno i savet bi bio da joj se da negativna. Vidis da su smesne obe, pristrasna gospodja koja brani kriminal ..
2019 07 02
> GabiProdaja: > > Spotter: > > > Ivana19999: > > > Zaista ne znam sta uraditi.. Nasla sam joj supruga na fejsu, pisao mu je moj suprug, ali nema odgovora.. Jedino da istampam njihove slike i da izlepim u njuhovom mestu sa natpisom PREVARANTI, i da objavim sve na fb da se deli, i da saljem njihovim prijateljima poruke.. Jedino mi to preostaje > > Kompromitujete sebe i spustate se jako nisko sa ovim sto radite i pisete . Kukate javno ,jaucete ,pretite ,trazite 10.000 koje pretpostavljam da necete dobiti. Tuzite je i dokazite da Vam duguje 10.000 rsd . Platite advokata i krenite sa slucajem ,od pricanja jednog te istog na forumu i trazenja utehe nema nista . > Ooopaaa :D :D > Jasno je ko se ovde iskompromitovao, spustio nisko i ko je prevarant. > U ovakvim KVARNIM igrarijama sva sredstva borbe su dozvoljena. > Da sam kojim slucajem, na ovakav nacin ja prevarena, takodje bih kukala i jaukala i nastojala da upozorim ostale clanice. Itekako bih se potrudila na sve moguce nacine da se o njoj kao o prevarantu na daleko cuje, a pride bih joj priustila to zadovoljstvo da ONA trazi pravdu preko advokata, jer bih je premlatila kao macku. Sanjala bi me i upisavala se u gace samo kada bi pomislila na mene. > I gde ste Vi Spotter da ovde odreagujete kako treba a ne da se sa svakim Vasim komentarom kao orlusina obrusavate na ovo neduzno dete Neka ode na vrata kod Lady Blye i neka trazi svoje . Prosto i jednostavno ... Takodje neka plati debelo advokata i tuzi je ...umesto sto tri dana oplakuje svoju sudbinu nad ovom temom. Iznuda novca je krivicno delo i ja nemam tu sta da reagujem . To je slucaj za nadlezne .
2019 07 02
Mislim da bi ti bilo najpametnije da slucaj prijavis policiji, nikakvo pisanje njenom muzu, nikakvi plakati sa slikama. Lepo na papir sve sto si doticnoj poslala i u policiju. Nije mala vrednost.
2019 07 02
> Ivana19999: > > Spotter: > > Nisam ovde da te plasim ...sama sebi stvaras probleme i uplices se u kriminal > Nebitna si, ti i doticna ste kriminal, zelim da me prijavis ajde molim te.. Smesna si zaista, zao mi je ovih 20 min potrosenih na tebe.. Umislila si da si sila neka brate, to si mozda sa Eminu, za mene si nebitna posmatracica. Jel te to Olga aka Ninunana posavetovala ? Vidim preuzela si recnik doticne . Jaka si kada ti neko stoji iza ledja jel ?
2019 07 02
> Spotter: > > Ivana19999: > > > Spotter: > > > Nisam ovde da te plasim ...sama sebi stvaras probleme i uplices se u kriminal > > Nebitna si, ti i doticna ste kriminal, zelim da me prijavis ajde molim te.. Smesna si zaista, zao mi je ovih 20 min potrosenih na tebe.. Umislila si da si sila neka brate, to si mozda sa Eminu, za mene si nebitna posmatracica. > Jel te to Olga aka Ninunana posavetovala ? Vidim preuzela si recnik doticne . Jaka si kada ti neko stoji iza ledja jel ? Mislim da prozivke clanica, zauzimanje strana i svadje na forumu ne prilice osobi koja puca na mesto admina.
2019 07 02
> Spotter: > > Ivana19999: > > > Spotter: > > > Nisam ovde da te plasim ...sama sebi stvaras probleme i uplices se u kriminal > > Nebitna si, ti i doticna ste kriminal, zelim da me prijavis ajde molim te.. Smesna si zaista, zao mi je ovih 20 min potrosenih na tebe.. Umislila si da si sila neka brate, to si mozda sa Eminu, za mene si nebitna posmatracica. > Jel te to Olga aka Ninunana posavetovala ? Vidim preuzela si recnik doticne . Jaka si kada ti neko stoji iza ledja jel ? Oprosti iza mene niko ne treba da stoji, to vi tamo stajete jedna drugoj iza ledji.. A i ja nisam u boj pa da neko stoji iza mene.. Ne prosipaj se vise spotter, dovoljno si rekla
2019 07 02
> jovaniccca: > > Spotter: > > > Ivana19999: > > > > Spotter: > > > > Nisam ovde da te plasim ...sama sebi stvaras probleme i uplices se u kriminal > > > Nebitna si, ti i doticna ste kriminal, zelim da me prijavis ajde molim te.. Smesna si zaista, zao mi je ovih 20 min potrosenih na tebe.. Umislila si da si sila neka brate, to si mozda sa Eminu, za mene si nebitna posmatracica. > > Jel te to Olga aka Ninunana posavetovala ? Vidim preuzela si recnik doticne . Jaka si kada ti neko stoji iza ledja jel ? > Mislim da prozivke clanica, zauzimanje strana i svadje na forumu ne prilice osobi koja puca na mesto admina. Bice ona admin kad ja budem Lady Gaga .. Pa da neduzna bica blokira sa sajta, ostale bi samo one sa kojom se lize Spotter
2019 07 02
> Spotter: > > GabiProdaja: > > > Spotter: > > > > Ivana19999: > > > > Zaista ne znam sta uraditi.. Nasla sam joj supruga na fejsu, pisao mu je moj suprug, ali nema odgovora.. Jedino da istampam njihove slike i da izlepim u njuhovom mestu sa natpisom PREVARANTI, i da objavim sve na fb da se deli, i da saljem njihovim prijateljima poruke.. Jedino mi to preostaje > > > Kompromitujete sebe i spustate se jako nisko sa ovim sto radite i pisete . Kukate javno ,jaucete ,pretite ,trazite 10.000 koje pretpostavljam da necete dobiti. Tuzite je i dokazite da Vam duguje 10.000 rsd . Platite advokata i krenite sa slucajem ,od pricanja jednog te istog na forumu i trazenja utehe nema nista . > > Ooopaaa :D :D > > Jasno je ko se ovde iskompromitovao, spustio nisko i ko je prevarant. > > U ovakvim KVARNIM igrarijama sva sredstva borbe su dozvoljena. > > Da sam kojim slucajem, na ovakav nacin ja prevarena, takodje bih kukala i jaukala i nastojala da upozorim ostale clanice. Itekako bih se potrudila na sve moguce nacine da se o njoj kao o prevarantu na daleko cuje, a pride bih joj priustila to zadovoljstvo da ONA trazi pravdu preko advokata, jer bih je premlatila kao macku. Sanjala bi me i upisavala se u gace samo kada bi pomislila na mene. > > I gde ste Vi Spotter da ovde odreagujete kako treba a ne da se sa svakim Vasim komentarom kao orlusina obrusavate na ovo neduzno dete > Neka ode na vrata kod Lady Blye i neka trazi svoje . Prosto i jednostavno ... Takodje neka plati debelo advokata i tuzi je ...umesto sto tri dana oplakuje svoju sudbinu nad ovom temom. Iznuda novca je krivicno delo i ja nemam tu sta da reagujem . To je slucaj za nadlezne . Pa tuzi me bre sta cekas, ja jedva cekam
2019 07 02
> jovaniccca: > > Spotter: > > > Ivana19999: > > > > Spotter: > > > > Nisam ovde da te plasim ...sama sebi stvaras probleme i uplices se u kriminal > > > Nebitna si, ti i doticna ste kriminal, zelim da me prijavis ajde molim te.. Smesna si zaista, zao mi je ovih 20 min potrosenih na tebe.. Umislila si da si sila neka brate, to si mozda sa Eminu, za mene si nebitna posmatracica. > > Jel te to Olga aka Ninunana posavetovala ? Vidim preuzela si recnik doticne . Jaka si kada ti neko stoji iza ledja jel ? > Mislim da prozivke clanica, zauzimanje strana i svadje na forumu ne prilice osobi koja puca na mesto admina. Eeeeee da je bar sadasnji admin upola aktivan kao ja ..... :') Pucanje na poziciju prepustam tebi ....posto je tako silno zelis ...meni su sladje ove stvari sto radim sa administratorskom pozicijom bih samo imala probleme .. Thanks but no .. 8-)
2019 07 02
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 70