Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

POMOC HITNO

Pogledaj koga je ocenila.
2019 07 03
Svi mi koji smo učestvovali u temi. Vrv je LB, ali može biti bilo koja budala.
2019 07 03
Evo i ja sam dobila negativan :') :')
2019 07 03
> jelena2606: > Evo i ja sam dobila negativan :') :') Koja je ovo budala majko moja🤣
2019 07 03
> MiciZara: > > jelena2606: > > Evo i ja sam dobila negativan :') :') > Koja je ovo budala majko moja🤣 Zna se ko je
2019 07 03
> MlleSanja: > Svi mi koji smo učestvovali u temi. Vrv je LB, ali može biti bilo koja budala. Ma kakva Ledy, pa uz to je dala sama sebi.. Ovo je neka zajebancija... 🤣
2019 07 03
> Ivana19999: > > MiciZara: > > > jelena2606: > > > Evo i ja sam dobila negativan :') :') > > Koja je ovo budala majko moja🤣 > Zna se ko je Kooooo🤣
2019 07 03
> MiciZara: > > MlleSanja: > > Svi mi koji smo učestvovali u temi. Vrv je LB, ali može biti bilo koja budala. > Ma kakva Ledy, pa uz to je dala sama sebi.. Ovo je neka zajebancija... 🤣 Pa da, svakako na sajt vise nece tako da joj se j za negativan, razmisli malo ;-)))
2019 07 03
Uzvratite svi negativan utisak
2019 07 03
> Ivana19999: > Uzvratite svi negativan utisak Pa ako ga je tebi dala, zašto smo i mi dobileeee... Kakve mi veze imamo sa time??? Odoh i ja da uzvratim🤣
2019 07 03
> MiciZara: > > Ivana19999: > > Uzvratite svi negativan utisak > Pa ako ga je tebi dala, zašto smo i mi dobileeee... > Kakve mi veze imamo sa time??? > Odoh i ja da uzvratim🤣 Jer ste videle da je prevarant 😂😂😂😂 Prosto je 😂😂😂
2019 07 03
Ma ajte molim vas 😂 ,pa nije slucajno sto svi sa ove teme dobijaju negativne od multija ,trn u oku smo lady i spotteru nema kome trecem . To sto su i one negativno ocenjene ne znaci da neka od njih dve ne stoji iza tog naloga.Ovo je 1/1 bez greske. Spotteru je svejedno,to joj je svakako multi nalog a lady ne planira da koristi sajt posle svega.
2019 07 03
> HMgadreroba: > Ma ajte molim vas 😂 ,pa nije slucajno sto svi sa ove teme dobijaju negativne od multija ,trn u oku smo lady i spotteru nema kome trecem . To sto su i one negativno ocenjene ne znaci da neka od njih dve ne stoji iza tog naloga.Ovo je 1/1 bez greske. Spotteru je svejedno,to joj je svakako multi nalog a lady ne planira da koristi sajt posle svega. Upravoooo tako, slazem se :-D
2019 07 03
> HMgadreroba: > Ma ajte molim vas 😂 ,pa nije slucajno sto svi sa ove teme dobijaju negativne od multija ,trn u oku smo lady i spotteru nema kome trecem . To sto su i one negativno ocenjene ne znaci da neka od njih dve ne stoji iza tog naloga.Ovo je 1/1 bez greske. Spotteru je svejedno,to joj je svakako multi nalog a lady ne planira da koristi sajt posle svega. Ma nije Sporter a ni Ledy .. Što bi Ledy davala Sanji, meni i ostalim sa kojima je imala odlične saradnje... A i iskreno da Vam kažem ovo je neka zajebancija... 😂
2019 07 03
> MiciZara: > > HMgadreroba: > > Ma ajte molim vas 😂 ,pa nije slucajno sto svi sa ove teme dobijaju negativne od multija ,trn u oku smo lady i spotteru nema kome trecem . To sto su i one negativno ocenjene ne znaci da neka od njih dve ne stoji iza tog naloga.Ovo je 1/1 bez greske. Spotteru je svejedno,to joj je svakako multi nalog a lady ne planira da koristi sajt posle svega. > Ma nije Sporter a ni Ledy .. Što bi Ledy davala Sanji, meni i ostalim sa kojima je imala odlične saradnje... > A i iskreno da Vam kažem ovo je neka zajebancija... 😂 Pa u poslednjim vasim izlaganjima niste bas nju branile , pogledaj poruke.. Skontala je da ste skapirale da je prevarant
2019 07 03
1 2 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 70