Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

POMOC HITNO

> Zlatana: > Tema moze da se prati i čitaju postovi iako niste ulogovani, samo ne može komentar, normalno. I ja mislim da je tako
2019 06 29
> Ivana19999: > > Zlatana: > > Tema moze da se prati i čitaju postovi iako niste ulogovani, samo ne može komentar, normalno. > I ja mislim da je tako Jeste,provereno
2019 06 29
> irenasara: > Nije jasna jedna stvar. Svi smo manje vise upoznati sa njenom "situacijom", tuznom pricom, neverovatnim stvarima koje joj se dogadjaju itd, zasto je i dalje nema da bar u 2-3 recenice objasni i kaze svoju stranu price? > Ako vec znamo sve od zacetka njene licnosti do danas, zasto nam sada uskracuje pravo da cujemo i nju, a ne da vrtimo istu pricu na 20+ strana? > Verujem da prati temu sa nekog profila, ja ne bih mogla da se ne oglasim, posebno ako sam sigurna da sam ispravna, sto ona, ocigledno nije. > Otvorila je onu temu, dobila sazaljenje, nudili su i pomoc da Ivani nadoknade stetu samo da se ona ne potresa, pa zasto sada ne napise nesto bar u znak zahvalnosti svoj podrsci koju je tamo dobila. Zar da prodas obraz za kesu kozmetike, neshvatljivo je potpuno. > Zalosno je ako je stvarno imala spontani, ne znam ni u kom je mesecu bila, stresno je i nije lako, ali njoj je ovaj sajt i forum bio druga kuca, cudno je da ne podeli tu vest sa clanicama? Kazacete da je to intima, ok, slazem se, ali ona je vec svu svoju intimu podelila ovde, zasto ne bi napisala bilo sta na ovu temu? - Ovde se predstavila onako kako je njoj odgovaralo, sto ne mora da znaci da je sve ni laz ni istina. - Sta bi imala da iznese u svoju korist i da se oglasila na temi kada je sve jasno. Prevarila je ovo dete i to je to. - Prodala je svoj obraz za dobar paket kozmetike, par krpica i nesto novca, Bogami ulov joj je dobar, mozda najveci do sad. - Ne znam zasto bi se zahvaljivala svojoj podrsci. Sumnjam da bi ijedna od tih zena/devojaka posle ovog stala u njenu odbranu i u bilo cemu je podrzala. Kao sto se da primetiti sve su suzdrzane. - Sto se trudnoce tice i tu je bila transparentna, pa se na osnovu njegih pisanija dalo zakljuciti da je trudnoca bila stara izmedju 2,5-3 meseca. #zlababa
2019 06 29
Evo ja sam joj tamo pruzila podrsku, pa nisam suzdrzana, niti je znam niti poznajem, sto se kaze, zasto da ne kazem svoje misljenje nego da citam iz senke.Da je ispala prevarant-i te kako jeste. Neka uziva u tudjim parama, nama ni iz dzepa ni u dzep, ovde je Ivana najgore prosla, mi mozemo da caskamo na 125 strana... I nisam mislila bukvalno da se zahvali na podrsci, jer velika je verovatnoca da ce se u nekom trenutku vratiti pa ce joj trebati neko da bude uz nju, nije ni ona naivna. Mada, mozda komunicira na drugi nacin, nije poznato. Ivani zelim da istera do kraja ovu saradu. 😉
2019 06 29
Ma, ovaj forum je postao psihijatrijski kauč. Leče se kompleksi, patološki slučajevi, zarđali mozgovi, samo ne radi dobro ono zbog čega smo svi tu. Sajt broji hiljade članica, svaki dan bar njih 100 ima temperaturu, neko blizak im napusti ovaj svet, razboli im se dete, posvađaji se sa mužem,ispeku se na peglu, saznaju da im je dečko gej... pa ipak, spakuju paket, pošalju, uplate novac, odu na lično preuzimanje, jer ovo je vrsta posla, ostvaruje se određeni profit, a na svakom poslu i gazdu i klijente i mušterije i kolege zabole đoka da li je radnica dobila, pa je boli, da li se napila prethodno veče, da li joj je dete palo u vrtiću...da se razumemo.
2019 06 29
> Debela_devojka: > Ma, ovaj forum je postao psihijatrijski kauč. Pa da zalegnem 😁 U pravu si.
2019 06 29
> GabiProdaja: > > Piglet993: > > Pa ako ovo moze ovako i na ovome da ostane, hajde onda svi da zaradjujemo na taj nacin, najlakse je, uzmem 300 € i nikome ne odgovaram, ako me neko nesto pita samo kazem ne uznemiravajte me, imala sam rizicnu trudnocu, odmaram dusu i telo > Pa nije samo to, gde je tu razumevanje ;) zena pored rizicne trudnoce, koliko sam bar ja ispratila, ima problem sa stitnom zlezdom, ima troskove oko lekova, ratu za kredit, usla joj voda u predsoblje, crko joj TV, bila zrtva teskog fizickog nasilja, tu je i neplaceni rad na sajtu i upozoravanja na multije i nepravilnosti, nazivali su je pogrdnim imenima kao karminusa i dijareja, sudija... bilo uvreda i stresova ihahaj , pa svekrvi otkazao bubreg, pa briga o siromasnim devojcicama (evo iz Ivaninog paketa im je vec po nesto poklonila), pa jurcanje po posti i driblanje od upravnice zbog cega joj je pozlilo pa zavrsila kod lekara, pa sad spontani i fizicki i dusevni bol, pa paket bez PE nekim cudom zavrsio u Landolu selu koje nema postu i tamo neko nekako treba da ga pronadje i vrati njoj na adresu.... > Ljudiiii, sto je mnogo, mnogo je..... Sta znaci "karminusa"?
2019 06 29
Pa, ja mislim, ono, kad trpaš mnogo crvenog karmina. Evo, ne znam,Boga mi :D
2019 06 29
@Debela za ovog "đoku" možeš da dobiješ blok sa foruma 😂. Sadisti, pustite ženu na miru da obnovi dušu i telo, ipak je bila žrtva psihičke torture nedavno na forumu. Ostaće upamćena kao Č od čoveka. #sitnaduša# u potpisu.
2019 06 29
E, talk to the hand <3 blokiraću im ja glavu, samo neka probaju :D
2019 06 29
> jelena2606: > Nisam htala uopste da se oglasavam na ovoj temi..Ali prica o spontanom u vreme "one teme",mi je vrhunac morbidnosti..Iskreno mi se povraca...Bez obzira na razmirice Lady mi je bila cak i smesna..Do poslednjih par meseci!.Gde su pocele da se otvaraju teme sa mnostvom nelogicnosti.Verujem da je tema o izgubljenom paketu bila"pranje",i nada da ce clanice da se sazale pa da one pokriju iznos...Medjtim nije upalilo > @Ivana...Verujem da ce Vam vratiti novac nekako...A onda se u velikom svetlu vraca na forum kao velika mucenica.. > Nikome ovde niti verujem nesto posebno niti ne verujem,nemam bas neki odnos...Trudim se da se zabavim na forumu. > Citajuci ovu temu,a vracajuci film,smatram da je clanica jedna velika laz.I da se sluzi najodvratnijim stvarima da bi privukla paznju i samilost clanica. > Istinu,sta god druga strana kazala,verovatno necemo saznati,jer kao sto je vise puta na ovom forumu receno.mozema da se krijemo iza tastature i da predstavljamo sliku i pricu o sebi kakavu hocemo.Sve opusteno mozemo da laziramo.Jer ovo je virtuelni svet,nista opipljivo...Tako da je uzalud trud da se nesto shvati. Potpisujem
2019 06 29
@DD, boli tebe uvo ti imaš ove multije koliko hoćeš 😂😘 #sirotinjauduši#, da pređemo na Vi
2019 06 29
> Elenahana: > > GabiProdaja: > > > Piglet993: > > > Pa ako ovo moze ovako i na ovome da ostane, hajde onda svi da zaradjujemo na taj nacin, najlakse je, uzmem 300 € i nikome ne odgovaram, ako me neko nesto pita samo kazem ne uznemiravajte me, imala sam rizicnu trudnocu, odmaram dusu i telo > > Pa nije samo to, gde je tu razumevanje ;) zena pored rizicne trudnoce, koliko sam bar ja ispratila, ima problem sa stitnom zlezdom, ima troskove oko lekova, ratu za kredit, usla joj voda u predsoblje, crko joj TV, bila zrtva teskog fizickog nasilja, tu je i neplaceni rad na sajtu i upozoravanja na multije i nepravilnosti, nazivali su je pogrdnim imenima kao karminusa i dijareja, sudija... bilo uvreda i stresova ihahaj , pa svekrvi otkazao bubreg, pa briga o siromasnim devojcicama (evo iz Ivaninog paketa im je vec po nesto poklonila), pa jurcanje po posti i driblanje od upravnice zbog cega joj je pozlilo pa zavrsila kod lekara, pa sad spontani i fizicki i dusevni bol, pa paket bez PE nekim cudom zavrsio u Landolu selu koje nema postu i tamo neko nekako treba da ga pronadje i vrati njoj na adresu.... > > Ljudiiii, sto je mnogo, mnogo je..... > Sta znaci "karminusa"? Pogresila sam, nije karminusa vec crvenoKRAminusa, a zasto to vec nije pitanje za mene vec za kumu :)
2019 06 29
A kakva karminusa ? Ne znam za to 😂
2019 06 29
Ja sam Lady nazvala, mislim, crvenokarminušom zbog njene prošle slike na profilu. Eto 😅
2019 06 30
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 70