Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

POMOC HITNO

> SharpMuffin: > Dje ste pičke evo Supermena. Ko prodaje nosene gace kupujem sve. Fonja a ? Ekipa opet na gomili za sranja. Standard. Lokibg - Ovan predvodnik ,poslaću ti zvono da te ne zabole usta od tvojih extravagantno seratorskih bljuvotina. Ova s kerom je baba to se da naslutiti,debela gde ti je multi sa kog si podjebavala narod ovde ? Ninunana,djilkosu i olosu hohstaplerski ,poserem ti se i na multi i na pravi nalog .hahhaa. lokibg, još fali dijagnoza anoreksije ,pa komplet garnitura. Mici , treba malo više da zapusavas rupe u diskusijama i forumskim bljuvotinama. Mikalacki vreme ti je da palis sa sajta.,ostarila si ovde ,prosipajuci govanca s vremena na vreme..ahaahha. Debela ,dzanki bila dzanki ostala. Alkos too. Lady, nabavljaj parfeme dolazim po njih soon. I za kraj za sve dzumle :Ne ser'te deco puno imate i ovako ostatke govana oko usta. HAHAHAHAHAH DEBILKUSOO, DZABE TI SIRENJE MUDI IZA TOG NALOGA I IZA TASTATURE 😂😂😂
2019 07 04
Negativne koje su dobile Lady i Spotter se ne racunaju svakako,posto su date namenski da nas kao zbuni.Da misterija bude veca..Nebuloza...Ovo je svakako neko ko podrzava ovo sto je Lady uradila....
2019 07 04
> jelena2606: > Negativne koje su dobile Lady i Spotter se ne racunaju svakako,posto su date namenski da nas kao zbuni.Da misterija bude veca..Nebuloza...Ovo je svakako neko ko podrzava ovo sto je Lady uradila.... Nisam jedina koja tako misli znaci :-D
2019 07 04
> Ivana19999: > > SharpMuffin: > > Dje ste pičke evo Supermena. Ko prodaje nosene gace kupujem sve. Fonja a ? Ekipa opet na gomili za sranja. Standard. Lokibg - Ovan predvodnik ,poslaću ti zvono da te ne zabole usta od tvojih extravagantno seratorskih bljuvotina. Ova s kerom je baba to se da naslutiti,debela gde ti je multi sa kog si podjebavala narod ovde ? Ninunana,djilkosu i olosu hohstaplerski ,poserem ti se i na multi i na pravi nalog .hahhaa. lokibg, još fali dijagnoza anoreksije ,pa komplet garnitura. Mici , treba malo više da zapusavas rupe u diskusijama i forumskim bljuvotinama. Mikalacki vreme ti je da palis sa sajta.,ostarila si ovde ,prosipajuci govanca s vremena na vreme..ahaahha. Debela ,dzanki bila dzanki ostala. Alkos too. Lady, nabavljaj parfeme dolazim po njih soon. I za kraj za sve dzumle :Ne ser'te deco puno imate i ovako ostatke govana oko usta. > HAHAHAHAHAH DEBILKUSOO, DZABE TI SIRENJE MUDI IZA TOG NALOGA I IZA TASTATURE 😂😂😂 Ti sve vreme siris medjunozje na temi pa ti niko nije zamerio tako da puno ne kenjuckas. Hahahaha
2019 07 04
> SharpMuffin: > > Ivana19999: > > > SharpMuffin: > > > Dje ste pičke evo Supermena. Ko prodaje nosene gace kupujem sve. Fonja a ? Ekipa opet na gomili za sranja. Standard. Lokibg - Ovan predvodnik ,poslaću ti zvono da te ne zabole usta od tvojih extravagantno seratorskih bljuvotina. Ova s kerom je baba to se da naslutiti,debela gde ti je multi sa kog si podjebavala narod ovde ? Ninunana,djilkosu i olosu hohstaplerski ,poserem ti se i na multi i na pravi nalog .hahhaa. lokibg, još fali dijagnoza anoreksije ,pa komplet garnitura. Mici , treba malo više da zapusavas rupe u diskusijama i forumskim bljuvotinama. Mikalacki vreme ti je da palis sa sajta.,ostarila si ovde ,prosipajuci govanca s vremena na vreme..ahaahha. Debela ,dzanki bila dzanki ostala. Alkos too. Lady, nabavljaj parfeme dolazim po njih soon. I za kraj za sve dzumle :Ne ser'te deco puno imate i ovako ostatke govana oko usta. > > HAHAHAHAHAH DEBILKUSOO, DZABE TI SIRENJE MUDI IZA TOG NALOGA I IZA TASTATURE 😂😂😂 > Ti sve vreme siris medjunozje na temi pa ti niko nije zamerio tako da puno ne kenjuckas. Hahahaha Ahaa, moje je ime IVANA, a tvojeeeeee DEBILCINO? 😂
2019 07 04
> SharpMuffin: > Dje ste pičke evo Supermena. Ko prodaje nosene gace kupujem sve. Fonja a ? Ekipa opet na gomili za sranja. Standard. Lokibg - Ovan predvodnik ,poslaću ti zvono da te ne zabole usta od tvojih extravagantno seratorskih bljuvotina. Ova s kerom je baba to se da naslutiti,debela gde ti je multi sa kog si podjebavala narod ovde ? Ninunana,djilkosu i olosu hohstaplerski ,poserem ti se i na multi i na pravi nalog .hahhaa. lokibg, još fali dijagnoza anoreksije ,pa komplet garnitura. Mici , treba malo više da zapusavas rupe u diskusijama i forumskim bljuvotinama. Mikalacki vreme ti je da palis sa sajta.,ostarila si ovde ,prosipajuci govanca s vremena na vreme..ahaahha. Debela ,dzanki bila dzanki ostala. Alkos too. Lady, nabavljaj parfeme dolazim po njih soon. I za kraj za sve dzumle :Ne ser'te deco puno imate i ovako ostatke govana oko usta. A koja je tvoja dijagnoza ribice???
2019 07 04
Lepo ime samo malo debilno 😂
2019 07 04
> MiciZara: > > SharpMuffin: > > Dje ste pičke evo Supermena. Ko prodaje nosene gace kupujem sve. Fonja a ? Ekipa opet na gomili za sranja. Standard. Lokibg - Ovan predvodnik ,poslaću ti zvono da te ne zabole usta od tvojih extravagantno seratorskih bljuvotina. Ova s kerom je baba to se da naslutiti,debela gde ti je multi sa kog si podjebavala narod ovde ? Ninunana,djilkosu i olosu hohstaplerski ,poserem ti se i na multi i na pravi nalog .hahhaa. lokibg, još fali dijagnoza anoreksije ,pa komplet garnitura. Mici , treba malo više da zapusavas rupe u diskusijama i forumskim bljuvotinama. Mikalacki vreme ti je da palis sa sajta.,ostarila si ovde ,prosipajuci govanca s vremena na vreme..ahaahha. Debela ,dzanki bila dzanki ostala. Alkos too. Lady, nabavljaj parfeme dolazim po njih soon. I za kraj za sve dzumle :Ne ser'te deco puno imate i ovako ostatke govana oko usta. > A koja je tvoja dijagnoza ribice??? Dorcholko, odjebi u troskoku.
2019 07 04
> SharpMuffin: > Lepo ime samo malo debilno 😂 Pa kazi tvojeee ako imas mudascaa ? :-D moje je savrseno Ime, slusaj pesmicu Ivana-Leo 😁
2019 07 04
Kakav bre spoter kakvi bakrači. To je budala kao i vi svi djuture.
2019 07 04
> Ivana19999: > > SharpMuffin: > > Lepo ime samo malo debilno 😂 > Pa kazi tvojeee ako imas mudascaa ? :-D moje je savrseno Ime, slusaj pesmicu Ivana-Leo 😁 Mudroseratorko oladi ribicu za pocetak ,puno si se zahuktala..hahahaa
2019 07 04
> SharpMuffin: > Kakav bre spoter kakvi bakrači. To je budala kao i vi svi djuture. Mačkice ko ti drma kavez.. 😂
2019 07 04
> SharpMuffin: > Kakav bre spoter kakvi bakrači. To je budala kao i vi svi djuture. Mislila sam da si malo inteligentnija, ali svaki put me zadivis koliko si prosta 😂😂😂😂
2019 07 04
> SharpMuffin: > > Ivana19999: > > > SharpMuffin: > > > Lepo ime samo malo debilno 😂 > > Pa kazi tvojeee ako imas mudascaa ? :-D moje je savrseno Ime, slusaj pesmicu Ivana-Leo 😁 > Mudroseratorko oladi ribicu za pocetak ,puno si se zahuktala..hahahaa Prostakusooo bez mudasca 😂😂
2019 07 04
> Ivana19999: > > SharpMuffin: > > Kakav bre spoter kakvi bakrači. To je budala kao i vi svi djuture. > Mislila sam da si malo inteligentnija, ali svaki put me zadivis koliko si prosta 😂😂😂😂 Obrni temu pa vidi koji ti je koef. Inteligencije. Dzumaro nepismena. 😛
2019 07 04
1 2 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 70